Zoekmachine optimalisatie

Wordt gevonden binnen Google

Zoekmachine optimalisatie website SEO

Scoor zo hoog mogelijk binnen Google

Iedereen die in bezit is van een website of webshop wil zo snel mogelijk gevonden worden in de zoekresultaten binnen Google. Dus, een zo hoog mogelijk ranking proberen te halen.

Hiervoor zijn wij samen met u verantwoordelijk. Wij weten precies wat het inhoud om een website zo te configureren dat hij voldoet aan de standaard eisen van Google om goed gevonden te worden.

Daarna begint voor u het werk. Samen met u kijken we naar de juiste teksten voor op uw website en in onderling overleg kunnen deze worden aangepast. U weet immers het beste wat uw producten en diensten inhouden.

Wij zorgen voor de techniek, u voor de inhoud!

Standaard SEO optimalisaties voor uw website

Google Analytics & Adwords

Wij kunnen natuurlijk wel van alles beloven, maar u wilt ook wel zien of het klopt wat we zeggen. Door Google Analytics in uw website te installeren, kunt u precies zien wat uw website doet. Waar komen de bezoekers vanaf, wat vinden ze interessant en waar zoeken ze het meeste op.

Google Analytics is erg uitgebreid en enigszins ingewikkeld. Wij kunnen u helpen om Google Analytics te begrijpen.

Wij kunnen u op het gebied van zoekmachine optimalisatie / SEO perfect adviseren.
Bel voor meer informatie 077-3030411 of mail naar info@eijdems-internet.nl

Zoekmachinevriendelijke URL’s

Een belangrijk aspect voor de ranking binnen Google is het gebruik van zoekmachinevriendelijke URL’s. Een zoekmachinevriendelijke URL wil niets anders zeggen dan dat het adres van de pagina in de browser ook aangeeft waar de pagina over gaat en dat deze netjes is ingericht.

Wij zorgen er altijd voor dat de websites die wij bouwen over deze zoekmachinevriendelijke URL’s beschikken. Dit is voor u prettig, Google waardeert dit, maar zeker ook geeft het duidelijkheid aan de bezoeker van uw website.

URL Rewrites

Mocht u al in het bezit zijn van een website maar is deze aan vervanging toe, dan is het altijd zinvol om te kijken of de huidige teksten en afbeeldingen die zich in de website bevinden nog relevant zijn. Het kan namelijk zo maar zijn dat in de loop der tijd één en ander binnen uw organisatie is veranderd dat invloed heeft op de pagina’s van uw website.

Voor deze pagina’s heeft u wel de afgelopen tijd binnen Google zoekresultaten opgebouwd. Deze ranking wilt u dus zeker niet verliezen. Wij zorgen er voor dat de resultaten binnen Google zo goed mogelijk worden gehandhaafd. De oude URL zullen wij door linken naar de nieuwe pagina van uw nieuwe website zodat u zo min mogelijk aan ranking verliest en bezoekers toch op de juiste plek uitkomen.

Meta tags voor pagina’s

Uw website wordt door Google beoordeeld op de inhoud van de pagina. Echter, dit is niet het enige waar Google naar kijkt.

Door het invullen van de meta-omschrijving, meta-keywords en de pagina-titel komt er in de HTML-code meer informatie beschikbaar over de pagina. Maar hoe kom je in de HTML code?

Wij implementeren gratis een tool in uw website waarmee u heel eenvoudig en overzichtelijk uw website kunt optimaliseren. Bij oplevering van uw website leren we u hoe die tool werkt. U zult echt versteld staan van het gemak waarmee u zelf uw website zoekmachine-vriendelijk kunt maken.

U blij, Google blij en bezoekers blij!

Image Alt Text

Een website bestaat nooit alleen uit teksten. In iedere website bevinden zich namelijk ook diverse afbeeldingen. Alleen kunnen zoekmachinerobots niet zien wat een afbeelding daadwerkelijk toont aangezien ze alleen maar een stukje code zien. Hoe maken we dan aan Google duidelijk waar de afbeelding over gaat?

Aan de afbeelding geven we een ALT-tekst mee. Door de juiste ALT-tekst mee te geven kan bijvoorbeeld ook Google deze afbeelding herkennen en indexeren. Wanneer bezoekers nu zoeken via Google Afbeeldingen gerelateerd aan de ALT-tekst die u heeft meegegeven aan de afbeelding, zal ook uw afbeelding in de Google resultaten naar voren komen.

Bovendien maken visueel gehandicapte mensen gebruikt van de ALT-tekst omdat de computer deze ALT-tekst kan uitspreken via de luidspreker. Alt-tekst hoeft dan niet persé gelezen te worden.

XML Sitemap

Er bestaan twee soorten Sitemaps:

  1. HTML-sitemap
  2. XML-sitemap.

Een HTML-sitemap wordt vaak alleen gebruikt voor de navigatie binnen een website door de bezoeker, deze heeft verder niet veel invloed op de ranking van uw pagina binnen bijvoorbeeld Google.

Een XML-sitemap zorgt er voor dat alle pagina’s binnen de website bij Google worden aangeboden. Op deze manier heeft Google meteen duidelijk waar de website over gaat.

Beide sitemaps worden door ons bij het bouwen van uw website geimplementeerd.

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Bekijk eens wat wij doen!

Bekijk onze portfolio

Meer weten over het zoekmachine-vriendelijk maken van uw website? Bel ons via Tel: 077 3030 411