Wordpress website bouwen

Eenvoudig, open source, responsive

Wordpress programmeur

Waarom moeilijk maken als het makkelijk kan!

WordPress is uitgegroeid tot het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) omdat het zeer gebruiksvriendelijk is en er al veel uitbreidingen ontwikkeld zijn zoals webshop-modules, evenementen-modules, reserveringssystemen, etc. …En wat nog niet ontwikkeld is, kan Eijdems Internet voor u op maat ontwikkelen.

Op dit moment zijn ongeveer 30% van alle websites ontwikkeld in WordPress. Dit komt neer op ongeveer 80 miljoen websites! Doordat WordPress zo intensief wordt gebruikt, kunnen ze beter inspelen op gebruikerservaring van zowel bezoeker als beheerder.

Veiligheid

Ook de veiligheid van WordPress websites wordt continue verbeterd. Belangrijk is echter wel dat de website voortdurend de nieuwste updates krijgt. Daarom adviseert Eijdems Internet een maandelijks onderhoudscontract van slechts € 35,- per maand (excl. 21% BTW). Voor dit bedrag blijft uw website in optimale conditie.

Waarom een wordpress website?

Gebruiksvriendelijk eenvoudig zelf te beheren

Voor u als beheerder moet het natuurlijk zo eenvoudig mogelijk zijn om uw website te beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van teksten, het toevoegen van foto’s of videos, of het toevoegen van producten in een webshop, dit is allemaal eenvoudig te beheren via het dashboard van uw WordPress website.

Wij weten precies welke plugins er nodig zijn om het beheren van uw WordPress website een fluitje van een cent te maken.

Bijna alles is mogelijk

Wanneer een website door Eijdems Internet in een nieuw jasje wordt gestoken, is niet meer te zien dat het een WordPress-website betreft. Wij maken voor iedere WordPress website een uniek design. Of het nu gaat om een website voor een makelaar, een recruitmentbureau of kinderopvang; alles wordt door ons voorzien van een professioneel uiterlijk dat aansluit bij die sector en de verwachtingen van bezoekers.

Zeer stabiel en toch goedkoper

Wanneer WordPress gebruikt wordt, is basis-technologie in feite klaar. Daardoor kunnen onze WordPress programmeurs zich volledig concentreren op het op maat maken van de website zoals bijvoorbeeld het exact implementeren van het unieke design.

De prijs van een website is bij Eijdems Internet afhankelijk van de omvang van het project. Na een grondige inventarisatie van uw wensen ontvangt u van ons een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Veilig blijf ongenodigde gasten voor

Wordpress websites zijn goed te onderhouden. Wanneer uw website op regelmatige basis worden voorzien van de benodigde updates dan is er meestal geen vuiltje aan de lucht.

Met een onderhoudsabonnement van slechts € 35,- per maand (excl. 21% BTW) zorgt Eijdems Internet dat uw website voortdurend voorzien wordt van de nieuwste (veiligheids)updates.

Dat klinkt als Muziek in de oren

Bovenstaande punten zijn slechts een paar redenen waarom WordPress één van de betere platformen van dit moment is.  Denk ook bijvoorbeeld eens aan het tonen van mooie video’s op uw website.

Wij weten precies hoe deze wereld  in elkaar steekt om alles voor elkaar te krijgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over WordPress.

Wij snappen dat veel van deze zaken niet direct uw interesse hebben, maar de bouw van een website kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bel 077 3030411 voor meer informatie of mail ons via info@eijdems-internet.nl

Wordpress mogelijkheden
Magento 2 zoeken

Ziet u mij?

Wanneer u in het bezit bent van een mooie website wilt u natuurlijk ook dat deze gevonden wordt.

Als eigenaar van een website kunt u er namelijk zelf ook ervoor zorgen dat mensen uw product kunnen te vinden. Dat begint met het schrijven van teksten die iets vertellen over uw product. Het spreekt voor zich dat teksten ook boeiend moeten zijn om te voorkomen dat bezoeker afhaken. Als ondernemer zult u gepassioneerd zijn en veel te vertellen hebben over uw product. Wanner uw verhaal dan ook nog trefwoorden bevat waar potentiële klanten op zoeken, zult u merken dat uw website steeds meer bezoeker aantrekt.  Eijdems Internet kan u hier vanzelfsprekend in begeleiden en adviseren.

Maar er is meer nodig om goed gevonden te worden. Daarom installeert Eijdems Internet in iedere WordPress website een zogenaamde SEO-module waarmee u iedere pagina kunt optimaliseren voor de zoekmachines.

Ook het juiste gebruik van social media zoals bijv. Facebook in combinatie zorgt voor verbluffende resultaten.

Eijdems Internet probeert het allemaal  voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, echter we blijven u als ondernemer nodige hebben om als een team op te trekken om uw website te optimaliseren. Veel zaken kan Eijdems Internet uit handen nemen maar dan nog blijft staan dat een website continue aandacht en tijd van u als ondernemer zal vragen.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Benieuwd naar wat wij maken?

Wacht dan niet langer en bekijk onze portfolo

Bekijk onze portfolio

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via tel: 077 3030 411