Website Programmeurs

Specialisten in het bouwen van uw website

Website programmeur

Wij bouwen nieuw;passen aan;bieden support

Van tuincentrum tot recruitment, wij staan graag voor u klaar!

Website Programmeurs, onderdeel van Eijdems Internet, heeft service hoog in het vaandel staan. Ons team is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur via 077 3030411 of info@eijdems-internet.nl. Buiten deze kantoortijden zijn we bereikbaar voor calamiteiten op 06 53962223 of info@eijdems-internet.nl.

Soorten Platformen

Door de vele soorten CMS systemen die wij in de afgelopen jaren gezien hebben weten we ondertussen door de bomen het bos wel te vinden. Veel platformen worden namelijk in dezelfde programmeertaal geschreven, alleen het pakketje is net wat anders. Wij kunnen dan ook overweg met de meeste platformen maar zullen samen met u bekijken welk platform het beste is om uw website in te bouwen.

E-Commerce platformen

Wij bouwen niet alleen websites maar ook webshops zoals bijvoorbeeld Magento 2, WordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart of Hikashop etc.. Wilt u meer informatie informatie over een van deze platformen neem dan even contact met ons op via tel: 077 3030 411 of mail naar info@eijdems-internet.nl

Dè website specialist

Door onze jarenlange ervaring weten wij ondertussen wat er komt kijken bij het bouwen van een website. Er zijn namelijk een hoop zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Vaak zie je dat er een website is gebouwd, maar dat er helemaal geen rekening gehouden is met zoekmachineoptimalistie. Dan is er een hoop tijd, geld en energie gestoken in iets wat geen bezoekers trekt.

Wij ontwikkelen iedere website conform de standaard zoekmachine-optimalisatie en samen met u bekijken we dan hoe we deze zo hoog mogelijk kunnen krijgen.

Eijdems Internet

Website Programmeurs is een initiatief vanuit Eijdems Internet.
Eijdems Internet is sterk in het ontwikkelen van websites/webshops, webapplicaties.

Onze websites worden ontwikkeld door HBO+ programmeurs met specialisatie in het bouwen van websites. Het uurtarief bedraagt  € 40,50 per/uur excl. 21% BTW.

Hoe werken wij?

Inventariseren van de wensen

Of het nu gaat om een aanpassingen van een bestaande website, of het compleet nieuw bouwen, wij luisteren altijd eerst naar het verhaal van de klant. Wat wil de klant bereiken, waar staat hij nu, waar wil hij naar toe en welke wensen en ideeën heeft hij met betrekking tot een website.  Eijdems Internet daagt u als klant uit om zo het maximale rendement uit een website te kunnen halen.

Ontwerp homepage

Na het eerste kennismakingsgesprek gaan we met uw ideeën aan de slag. Wanneer het om een nieuwe website gaat maken wij eerst een ontwerp van de homepage waarin wij proberen zo goed mogelijk bij de ondernemer en zijn/haar ideeën aan te sluiten. Dit ontwerp wordt bijgesteld tot u zelf 100% tevreden bent.

Wij willen niets anders dan dat u trots op uw website bent!

Ontwerpen innerpage

Wanneer het ontwerp van de homepage naar volle tevredenheid is goedgekeurd gaan wij aan de slag met het maken van het ontwerp van de achterliggende pagina’s.

Ontwikkelen website

De volgende stap is de ontwikkeling van de website. Wij werken altijd met een projectmanagementsysteem. In dit systeem houden wij en onze programmeurs de voortgang van taken bij. Ook u kunt via dit platform de ontwikkeling van uw website volgen.

Implementeren van teksten en afbeeldingen

Tijdens de ontwikkeling van de website, implementeren we teksten en foto’s die u digitaal aangeleverd hebt. De website wordt gevuld en de eindstreep komt in zicht.

Testen van uw webshop

Wanneer de website is afgerond gaan we hem testen op alle functionaliteiten. Ook checken wij of de website goed wordt getoond op de diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops en tablets en de daarbij behorende browsers.

Training

Na de laatste check nemen we contact met u op om een datum in te plannen voor een training om wegwijs te worden binnen uw eigen website. Tijdens deze training leren wij u alles over het aanmaken van pagina’s en het verder bijwerken van uw website. Na deze training wordt de website opgeleverd en online gezet.

Benieuwd naar wat wij maken?

Wacht dan niet langer en bekijk onze portfolio

Bekijk onze portfolio

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via tel: 077 3030 411