Extensies, plugins en uitbreidingen voor uw website

Breng de juiste gebruikerservaring tot leven

Uitbreiding website

Dat smaakt naar meer!

Een groot voordeel van het gebruik van een open source platform is dat er veel plugins, extensies etc. al voor een groot deel klaar liggen op het schap. Een open source platform is namelijk continu in ontwikkeling en dus ook redelijk eenvoudig uit te breiden.

Naar aanleiding van uw wensen wordt er gekeken naar de juiste mogelijkheid om uit te breiden. Soms kan dit zijn door een kant-en-klare extensie te gebruiken die geïnstalleerd kan worden in uw website. Deze extensie wordt dan door ons ingericht en aangepast naar de huisstijl van uw website om de bezoekers van uw website de juiste gebruikerservaring mee te geven.

Wanneer een bestaande extensie niet helemaal voldoet aan de juiste eisen, kan deze altijd door ons worden aangepast.

Is er helemaal geen plugin of extensie voor handen dan gaan we zelf aan het werk. We ontwikkelen dan voor u een maatwerkoplossing.

Een extensie, waar kan ik die voor gebruiken?

Een extensie, plugin of widget kan voor vele doeleinden worden ingezet. Echter, dit is niet zo maar even gedaan. Weet u welke uitbreiding het beste past bij de versie van uw website? Is er een mogelijkheid tot het updaten van een plugin om beveiligingslekken te voorkomen? Is de widget gebruiksvriendelijk?

Dit zijn nog maar een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet  worden met het uitzoeken van een extensie van uw website. Natuurlijk, er is een hoop op de markt, maar niet alles wat blinkt is goud.

Extensies kunnen ingezet worden voor talloze doeleinden, denk bijvoorbeeld aan een chatfunctie, de snelheid van uw website, contactformulieren, documentenopslag of intranet. Er is bijna niets waar men niet aan gedacht heeft. Het is aan u en ons om de juiste middelen te combineren om u een zo hoog mogelijk aantal bezoekers op uw website te bezorgen en ze daar de juiste gebruikerservaring mee te geven.

Ontworpen voor mobielgebruik

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone of tablet waarmee hij/zij het internet afsurft. Het is dus belangrijk dat ieder element van uw website zich dan ook aanpast aan het apparaat wat men gebruikt. Dus ook de extensies die gebruikt worden.

Niet iedere extensie is responsive (klaar voor mobielgebruik), wij houden hier wel altijd rekening mee. Het moet namelijk niet zo zijn dat de ranking binnen Google benadeeld wordt door het gebruik van de verkeerde extensie.

Veiligheid voor alles

Heeft u last van ongewilde bezoekers op uw website? Wij weten daar wel raad mee. Door specifieke add-ons te gebruiken kunnen wij er voor zorgen dat uw website gemonitord wordt en waar nodig indringers buiten de deur gehouden worden.

Ieder platform heeft zijn eigen kenmerken en manieren hoe kwaadwillenden binnen kunnen komen. Door de ervaring die we afgelopen jaren hebben opgedaan weten we precies welke extensies en uitbreidingen indringers buiten de deur kunnen houden.

Verbetering van snelheid

Hoe sneller uw website is, hoe hoger u komt in de zoekresultaten. Dit is namelijk iets waar Google veel waarde aan hecht.

De snelheid van uw website kan door het gebruik van plugins worden beïnvloed. Dit is echter wel iets dat goed bekeken moet worden. U kunt niet zo maar iedere uitbreiding installeren om de snelheid van uw website te beïnvloeden; er zitten soms namelijk een hoop haken en ogen aan.

Ook hier weten we wat we moeten doen om uw website te versnellen. Misschien is dit wel te doen zonder het gebruik van een extensie…. is uw website in het verleden wel goed gebouwd?

Benieuwd naar wat wij maken?

Neem een kijkje in onze portfolio

Bekijk onze portfolio

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via tel: 077 3030 411